Het aanleggen van uw nieuwe tuin

U wilt een nieuwe tuin aan laten leggen. Hoe gaat zoiets nou precies in zijn werk? Wij zijn hier heel helder in. Allereerst maken we kennis met elkaar. We luisteren naar uw verhaal, wie u bent, wat er bij u past en wat uw wensen zijn. Vervolgens bekijken we de mogelijkheden en wisselen we ideeën uit. Na dit gesprek gaat Geert Verdijk Hoveniers aan de slag met het schetsen van uw tuin en geven we een richtprijs. Pas als de schetsen helemaal aansluiten bij uw wensen, gaan we van start met het aanleggen van uw tuin. Na oplevering van uw tuin, bespreken we de opties voor de nazorg.

Heeft u een nieuw huis waarvan de tuin aangelegd moet worden? Of wilt u uw tuin –of een deel ervan– renoveren? Een mooie en vakkundig aangelegde tuin maakt uw woonomgeving compleet. Een tuin waarvan u elk seizoen kunt genieten. Ook een kleine verandering kan uw bestaande tuin een compleet ander aanzien geven. Denk hierbij aan het opnieuw inplanten van een border of het weghalen van een oude conifeer.

Prettige samenwerking en goed advies

Misschien is uw terras in de loop van de jaren verzakt of u wilt graag een pergola in de tuin. Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. U kunt er op vertrouwen dat de regie bij ons in goede handen is. Ons plezier in het werk en de aangename omgangsvormen van onze vakmensen zorgen voor een prettige samenwerking.


Natuurlijk kunt u bij Geert Verdijk Hoveniers altijd terecht voor een goed en vrijblijvend advies. Wordt bijvoorbeeld de boom in uw tuin te groot en weet u niet of hij gesnoeid kan worden? Wil er juist in die ene hoek van uw tuin nooit iets groeien? Samen met u zoeken we naar een passende oplossing.
Om u een idee te geven van de werkzaamheden waarvoor u bij ons terecht kunt, geven we hieronder een aantal mogelijkheden:
  • Grondwerkzaamheden
  • Waterpartijen
  • Bestrating
  • Plaatsen van hekwerken
  • Beplantingen
  • Gazonaanleg

Tuinaanleg voor bedrijven

Heeft u een nieuw bedrijfspand waarvan de tuin nog aangelegd moet worden? Wordt het na jaren tijd voor een nieuwe kantoortuin? Is de bestrating verzakt of past het aanzien niet meer bij uw imago? Geert Verdijk Hoveniers beschikt over vakbekwame arbeidskrachten en goed materiaal, waardoor op een vakkundige en snelle manier een project gerealiseerd kan worden.